به نظر میرسد عوامل مختلفی در فضای کار اشتراکی حاکم هستند که باید نسبت به آنها حساس باشید. سوال اینجاست که چگونه باید فضای کار اشتراکی درستی را انتخب کنید که به نفع خلاقیت، خروجی و اهداف شغلی شما باشد؟
در ادامه راهنمایی را عرضه میکنیم که شامل مواردی است که میبایست هنگام انتخاب فضای کاری اشتراکی در نظر بگیرید. برای شفافتر شدن موضوع مثالهایی از فضاهای کار اشتراکی هم در متن گنجانده شده است:
1- تجهیزات اداری
بیشتر فضاهای کار اشتراکی تجهیزات کافی را در اختیار کارآفرینان و فریلنسرها قرار میدهند اما برای کسب اطمینان در مورد چیزهایی که ممکن است در اختیار شما قرار دهند، بپرسید. چیزهایی مثل شارژر، وایت برد، پروژکتور. توجه کنید که آیا هزینههای مربوط به پرینت و یا اتاق جلسه در هزینه اجاره فضا گنجانده شده است یا باید به طور مجزا برای آن مبلغی را بپردازید.
2- جو
فضاهای کار اشتراکی نسبتا زیادی برای انتخاب وجود دارد، پس به احتمال زیاد میتوانید یکی از آنها را که با سلیقه شما جور است، در همسایگی خود پیدا کنید. روی پیدا کردن جایی متمرکز شوید که کار سازنده را تقویت میکند و روحیه خلاقیت را در شما زنده میکند و ظرفیت شبکهسازی شما را فعال میسازد.
اینداستریس که در آستین واقع شده ترکیب درستی از فضاهای کار، ملاقات و تمرکز را جهت تقویت کار عمیق در اختیار میگذارد. این فضای کار اشتراکی با هدف ارتقای بهرهوری طراحی شده و از محیط داخلی شیک و تر و تمیز، پنجرههای سرتاسری (سقف تا کف) و امکانات مدرن مثل Craft cafe، غذای سنتی و میوه تازه برای هر روز برخوردار است.
3- ویژگیهای محیطی
آیا میدانستید که نورپردازی، دما، رطوبت و سروصدا، عوامل بسیار مهمی هستند که به صورت غیرمستقیم بر بهرهوری شما تأثیر میگذارند؟ بعضی مکانها برای راحت کار کردن زیادی گرم یا سردند، یا بعضی دیگر پراز همهمه هستند.
جالب است بدانید که برای آگاهی از این شرایط افراد به سراغ تکنولوژی رفتهاند و از ابزارهایی مثل Luxafor Meteo استفاده میکنند. این گجت کوچک، برای ارزیابی نور مناسب، گرمایش یا سرمایش مطلوب، سطح رطوبت و دیاکسیدکربن سالم، کاربرد دارد. حتی میتوانید از بین میزهایی که در دسترس هستند، با دقت بهترین میز را برای خود انتخاب کنید، جایی که بتوانید به دور از سروصدا، بهترین نور و کیفیت هوا برای تمرکز روی کارهایتان را داشته باشید.